halaman rumah

Fijifrance. kgmVehicle mounted boarding bridgeTekanan yang diperlukan dapat disesuaikan untuk mencapai tahap penggunaan

2023-09-04 19:42:03lepaskan

Common&quo; Kerja” Steel structure planning can withstand uniform pressure, reduce skeleton torque, and be more robust than other channel structures.Ini adalah pilihan untuk minyak hidraulik untuk jambatan naik bimbit.Fijifrance. kgm,Selepas memperbaiki sistem hidraulik,Fijifrance. kgmJembatan penerbangan tetap mekanik, terdapat masalah dengan pompa hidraulik, motor, valv, dan pemasangan hidraulik dan pemasangan jambatan papan, yang mudah menyebabkan getaran dan menghasilkan bunyi yang signifikan.Alasan untuk jadual angkat tidak menurunkan: Tombol menurunkan gagal berfungsi,Fijifrance. kgmMaintenance of boarding bridge, dan tombol kelajuan menurunkan diluar penyesuaian. Solusi: Apabila menekan butang menurunkan periksa sama ada tombol menurunkan berfungsi. Jika tidak ada elektrik, cuba untuk menghapuskannya; Jika terdapat elektrik, mengacaukan valv turun sendiri atau menggantikan valv turun. Kabur penurunan harus tetap bersih.Maydanpek,Bahan jadual: Jadual dibuat dari mata anti slip mm.Oleh itu, memilih pembuat kualiti tinggi adalah sangat penting.Bahan jadual: Jadual dibuat dari mata anti slip mm.


Fijifrance. kgmVehicle mounted boarding bridgeTekanan yang diperlukan dapat disesuaikan untuk mencapai tahap penggunaanDipersediakan dengan peranti perlindungan melindungi pintu industri, platform pembuatan dan membuka muatan disediakan dengan titik pembuatan untuk penunggahan keseluruhan.Tombol manual mesti dibuka bila digunakan, perhatian yang dekat patut diberikan kepada keadaan operasi peralatan, dan mana-mana abnormaliti patut dihentikan secara segera untuk pemeriksaan. Pembuat paksi profesional mempunyai teknologi maju, harga yang lebih cenderung, dan lebih diskon. Selamat datang untuk berkonsultasiOperasi tidak sah merujuk kepada operasi yang melebihi kemampuan muatan, muatan,Fijifrance. kgmJembatan pengangkutan gudang, dan kapasitas pengurusan yang diperlukan semasa operasi muatan dan muatan hidraulik. Kerana analisis sistem yang sukar dan kecil dari jambatan penerbangan hidraulik, kerja ini sangat arbitrari, menghasilkan buang-buang masa dan kerja. Sebagai hasilnya, kelajuan logistik memperlambat menghasilkan kehilangan lebih banyak barang. Menurut statistik, kemungkinan kerosakan kargo dalam kerja jambatan boarding hidraulik lebih tinggi daripada kerja transportasi dan penyimpanan. kerja jambatan boarding hidraulik berlebihan meningkatkan kemungkinan kerosakan kargo.Di mana untuk dijual,Ada plat penukaran di at as dek jambatan, jambatan naik bimbit biasanya digunakan di luar, dan selepas digunakan, mereka juga ditempatkan di luar. Mereka sering terkena angin, hujan, dan cahaya matahari, yang mengurangkan jangka hidup jambatan naik. Oleh itu, pemeliharaan jambatan naik sangat penting. Apabila hujan, tutup jembatan naik dengan pakaian hujan untuk mencegah kering dan penuaan.Sistem elektrik jambatan pengangkutan dipenuhi dengan indikasi kesalahan untuk perlindungan bawah kabel dengan papan perlindungan kaki anti tekanan di platform.


Fijifrance. kgmVehicle mounted boarding bridgeTekanan yang diperlukan dapat disesuaikan untuk mencapai tahap penggunaanSituasi sebenar memilih dan membeli mengikut keperluan sebenar termasuk memahami objek yang digunakan, kapasitas pengangkutan, dan prestasi kerja jambatan boarding hidraulik. Kerana produk perlu dipasang dalam sumur tertutup, saiz dan kedalaman sumur menentukan spesifikasi dan dimensi jambatan penerbangan hidraulik. Saiz jambatan penerbangan hidraulik umum termasuk dimensi luaran dan dalaman, dan pelanggan patut sedar saiz jalur naik mereka sendiri apabila memilih.Perkhidmatan pertama,Pengecualian: Pengurangan muatan boleh menghapuskannya.Jembatan naik bimbit adalah peranti yang sangat selesa untuk memuatkan dan memuatkan forklift, yang sangat fleksibel dan mudah untuk bergerak dan menyesuaikan tinggi. Apabila memuatkan dan memuatkan barang-barang ketinggian tinggi, orang memutuskan untuk menggunakan jembatan berbeza bergerak untuk memuatkan. Kerana memindahkan jambatan perbezaan tidak hanya memungkinkan penyesuaian tinggi fleksibel, tetapi juga memudahkan bagi orang untuk menggunakan. Memilih untuk menggunakan jembatan naik bimbit mempunyai banyak keuntungan.Jembatan pengangkutan adalah peranti pengangkutan yang digunakan antara forklift dan trak untuk memudahkan muatan dan muatan barang. Muatan dinamik: T, muatan statik: T, lebar: M, panjang: M. Terdapat banyak klasifikasi, biasanya dibahagi menjadi jambatan naik bimbit dan jambatan naik tetap. Jeneral: Ban kuat dengan panjang M dan lebar M.Fijifrance. kgm,Jabatan pengguna jambatan naik hidraulik sepatutnya menganalisis perisian secara saintifik dan menentukan pelaburan dalam peralatan. Pada masa yang sama, pegawai profesional sepatutnya diatur untuk melakukan penyelenggaran dan penyelamatan di lokasi untuk memastikan trak platform angkat sentiasa dalam operasi normal, memastikan muatan dan lepaskan bahan yang disediakan pada masa; Operasi normal peralatan perlu dijamin oleh tindakan institusi, meningkatkan sistem pengurusan yang berkaitan kuatkan pengurusan dinamik ralat peralatan, mengawasi status bahagian-bahagian kunci, dan menganalisis corak ralat melalui pemeliharaan; It is necessary to ensure the supply of maintenance accessories, establish a spare parts warehouse for vulnerable and commonly used parts, and purchase channels to avoid situations where inadequate preparation may lead to extended downtime and increased repair costs; Pengguna patut menjaga hubungan yang dekat dengan penghasil keselamatan menguatkan kualiti profesional dan profesionalisme pegawai penyelamatan platform, supaya mereka boleh menangani kesalahan dalam masa singkat.Selepas kerja jembatan naik selesai, semua bahagian patut dicuci dan dibersihkan. Bila tidak berfungsi, bangku kerja patut turun ke kedudukan rendah.Anda perlu memahami pergerakan jambatan boarding.


label:
5jawapan
Xinxin Bailin Trading Co., Ltd.
2Tingkat-- · 2023-09-04 20:01:44

Fijifrance. kgmVehicle mounted boarding bridgeYa, berikan anda komen yang baik

Lihat lagi
Huaxia Good Food Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2023-09-04 20:04:37

Barangnya memang bagus, tetapi Fijifrance. kgmVehicle mounted boarding bridge harganya agak mahal, tetapi masih berbaloi. Ini kali pertama saya datang membeli, terima kasih kepada panduan membeli-belah anda.

Lihat lagi
Haixu Trading Co., Ltd.
4Tingkat-- · 2023-09-04 20:11:16

Selepas bertahun-tahun membeli-belah dalam talian, ini adalah kali pertama saya mengambil serius perkara ini. Saya memegang telefon saya dan merenung skrin dengan rasa cemas, dan saya tidak berani memulakan. Untuk menulis penilaian notari Fijifrance. kgmVehicle mounted boarding bridge, hantar empat aksara, kualiti tinggi dan harga rendah. Ini adalah belanja dalam talian saya yang gembira, terima kasih!

Lihat lagi

Fijifrance. kgmVehicle mounted boarding bridgeKualitinya bagus, benar-benar di luar jangkaan, dan kelajuan penghantaran sangat pantas.

Lihat lagi
Hongxia Machinery Equipment Co., Ltd.
6Tingkat-- · 2023-09-04 21:10:42

Saya hampir tidak pernah serius menilainya sebelum ini. Saya membeli milik anda Fijifrance. kgmVehicle mounted boarding bridge dan akan melawatnya pada masa akan datang. Ia sangat mudah sehingga saya tidak boleh berhenti sama sekali. Ia adalah produk tulen dengan logistik yang pantas. Saya menyukainya untuk anda .

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)