halaman rumah

HeilongjiangTekanan hidraulik paksi naik bimbitPenuh peluang

2023-08-28 19:41:56lepaskan

Selamat datang ke produk syarikat kita. dan membandingkan solusi. kemudian, kita telah menentukan bentangan silinder hidraulik lif yang dipandu oleh seluruh silinder hidraulik. Kinematik, analisis dinamik dan rancangan optimizasi mekanik mekanisme mengangkat tali ganda yang dipandu oleh silinder hidraulik menyediakan asas teori dan rancangan optimizasi yang boleh dilakukan untuk mengurangkan lebih lanjut dorongan mekanisme pemotong yang dipandu oleh silinder hidraulik dan meningkatkan kelajuan. Kestabilan jambatan naik.Muat: - ton.Heilongjiang,Apabila minyak hidraulik tidak cukup, pompa hidraulik akan mengalami penghisap, menyebabkan udara memasuki minyak hidraulik dan menghasilkan bunyi yang tinggi.Kombinasi pekerjaan hidup dan pekerjaan materialisasi perlu dianggap dalam kerja.Legenica,Sebagai bahagian penting jambatan naik, tinggi boleh disesuaikan mengikut kenderaan-kenderaan yang berbeza barang-barang, sehingga ia boleh menjadi aras dengan platform pengangkutan untuk memuatkan dan memuatkan barang-barang. Kerana produksi jambatan penerbangan hidraulik elektrik oleh pembuat yang berbeza, tinggi platform desain dan pembuatan dan jarak dari tanah juga berbeza dengan tinggi yang berlainan dari mm hingga mm. Tinggi strok angkat hidraulik berlainan dari mm hingga mm, dan tinggi jambatan boarding hidraulik elektrik sendiri ditambah tinggi strok adalah mm, yang boleh dipenuhi oleh hampir semua kenderaan kargo (dengan tinggi kenderaan umum ).Anda perlu memahami pergerakan jambatan boarding.Dikuasa oleh pompa hidraulik yang beroperasi dengan tangan.


HeilongjiangTekanan hidraulik paksi naik bimbitPenuh peluangPengeluaran: Tambah minyak hidraulik yang cukup untuk menghapuskan masalah.Terdapat pelatih khusus, kualifikasi, dan operator disahkan yang menggunakan jembatan naik hidraulik.Jembatan penerbangan hidraulik adalah pengubahsuaian dan penataran tangga tradisional. Apabila penonton memilih untuk naik jambatan, prestasi lebih penting. Jadi dari mana kita harus memilih apabila membeli jambatan boarding hidraulik? Let me take you to learn more.Perkhidmatan pertama,Pengeluaran: Tambah minyak hidraulik yang cukup untuk menghapuskan masalah.Anda perlu memahami pergerakan jambatan boarding.Tighten the manual valve to close it.


HeilongjiangTekanan hidraulik paksi naik bimbitPenuh peluangAda tiga papan bergerak di kedua-dua sisi papan pengkondisi udara, yang dapat menghalang papan penyesuaian jatuh dan menjaga tekanan kaki dalam keadaan selamat.servis teknikal,The mobile boarding bridge with high stability and reliability has a high configuration. It is not only equipped with high-quality anti pressure toe guards on the platform, but also equipped with professional fault indicators in the electronic control system of the boarding bridge.Semasa operasi, buka valv manual dan perlahan-lahan menurunkan jambatan papan. Semasa operasi, bibir patut berada sebanyak mungkin di bawah bekas. Selepas mengesahkan bahawa piring bibir terpikat dengan ketat pada bekas, tarik hook keluar untuk hook lubang pin bekas dan memeluknya dengan rantai untuk memastikan rantai tidak melepaskan,HeilongjiangJembatan naik bimbit, kemudian tekan blok brek di kedua-dua sisi.Gerakkan tangan untuk mengangkat jambatan papan ke tinggi bekas.Heilongjiang, jambatan penerbangan hidraulik yang stabil juga perlu dilengkapi dengan valv overflow berdasarkan prestasinya untuk mencegah tekanan berlebihan semasa pergerakan ke atas. Dan apabila sistem hidraulik mengalami pecahan saluran paip yang menyebabkan turun cepat,HeilongjiangJembatan naik Huangshi, sepatutnya ada saluran paip yang boleh memotong sirkuit minyak secara automatik. Kabur ruang; Dan rem tangan kecemasan mesti disediakan yang boleh dihentikan segera dalam kes kecemasan untuk menghindari cedera. Oleh itu, peminta memilih lif kargo hidraulik dengan valv putus saluran paip dan brek tangan kecemasan,HeilongjiangRancangan jambatan naik, yang lebih efisien.Selepas kerja jembatan naik selesai, semua bahagian patut dicuci dan dibersihkan. Bila tidak berfungsi, bangku kerja patut turun ke kedudukan rendah.When working in foundation pits or depths, a helmet must be worn.


label:
5jawapan
Aksesori
2Tingkat-- · 2023-08-28 20:18:46

HeilongjiangTekanan hidraulik paksi naik bimbit Barang sudah sampai, lebih baik dari yang anda lihat dalam gambar!

Lihat lagi
Kejuruteraan Tenaga Hidro
3Tingkat-- · 2023-08-28 20:45:22

Saya akan membelinya pada masa hadapan HeilongjiangTekanan hidraulik paksi naik bimbit dan saya akan datang kepada anda lagi. Terima kasih bos, berikan saya komen yang baik. Saya sayang awak bos. Terima kasih!

Lihat lagi
Bangheng Metal Profile Sales Co., Ltd.
4Tingkat-- · 2023-08-28 20:52:43

Setelah lama mencari milik anda HeilongjiangTekanan hidraulik paksi naik bimbit, saya mengumpulkan keberanian dan kualiti pemeriksaannya sangat baik.

Lihat lagi
Su Yan Lathe Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-08-28 21:03:41

Bolehkah anda memberi saya HeilongjiangTekanan hidraulik paksi naik bimbit spesifikasi terperinci?

Lihat lagi
Jualan peralatan elektromekanikal
6Tingkat-- · 2023-08-28 21:39:13

HeilongjiangTekanan hidraulik paksi naik bimbitBerapa harganya, bolehkah saya memindahkan barang?

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)