halaman rumah

Gu YeJembatan naik bimbitPerbezaan pulangan berubah mengikut kesesuaian

2023-08-22 16:35:48lepaskan

Ada tiga papan bergerak di kedua-dua sisi papan pengkondisi udara yang dapat menghalang papan penyesuaian jatuh dan menjaga tekanan kaki dalam keadaan selamat.Jembatan naik ton secara efektif mencapai pemuatan dan pembuatan cepat barang, mengurangi banyak pekerjaan dan meningkatkan efisiensi kerja dalam penggunaan. Hanya dengan cara ini kita boleh mencapai keuntungan ekonomi yang lebih besar.Gu Ye,Apabila melakukan operasi ketinggian tinggi di pinggir berbahaya seperti bumbung, jambatan penggantian, cerun, atau tebing, kereta pengawal atau jaring keselamatan seharusnya dipasang di sisi yang menghadapi udara, atau sabuk keselamatan atau tali seharusnya digunakan.Alasan: sirkuit terbuka.Pavlikeni,Gu YeRampa Lantai Mudah,Alasan: minyak hidraulik yang tidak cukup.Alasan: valv satu arah pompa manual terperangkap dan fungsi kembali rosak.Penggunaan tabu jambatan naik tetap: penyelamatan patut dilakukan dalam syarat menggantung dan menyokong platform kerja platform angkat untuk mengelak turun tiba-tiba platform angkat, selepas valv keselamatan disesuaikan, ia boleh menyebabkan operasi anormal sistem hidraulik dan menyebabkan kerosakan yang tidak diperlukan kepada pegawai, mesin dan objek.


Gu YeJembatan naik bimbitPerbezaan pulangan berubah mengikut kesesuaianAnda perlu memahami pergerakan jambatan boarding.Sistem elektrik jenis keretapi lif boleh dirancang mengikut keperluan penggunaan sebenar pengguna, menggunakan tenaga selamat. Rancangan yang masuk akal mengurangkan kemungkinan kemalangan semasa mengautomatis, dan lebih baik melayani pelanggan.Pertama, parameter relevan jambatan naik mesti dipahami secara awal.Pemeriksaan proses,Semak jika valv manual terbuka. Apabila digunakan, ia mesti dibuka, jika tidak jambatan naik mungkin rosak.Penutupan aplikasi adalah luas, dan permintaan pasar adalah tinggi. Dari perspektif permintaan pasar, banyak industri memproduksi memerlukan mesin dan peralatan tersebut. Namun,Gu YeTekanan hidraulik paksi boarding tetap, keseluruhan proses aplikasi adalah relatif mudah, dan pembinaan boleh dilakukan semasa aplikasi, sementara ia boleh dikumpulkan semasa bukan aplikasi. Selepas rancangan penampilan mesin dan peralatan bersih, bersih, dan bersih, ia boleh memastikan hidup perkhidmatan yang lebih panjang, Banyak orang juga memilih pembuat teknologi apabila memilih untuk membeli jambatan boarding. Pembuat teknologi mempunyai penilaian pengguna yang baik di semua pasar, perkembangan umum dan kekuatan mereka juga kuat, tanda lama dengan harga kompetitif dan kualiti yang dijamin!Alasan untuk ketidakmampuan atau kegagalan bangku kerja untuk meningkat: terlalu muat.


Gu YeJembatan naik bimbitPerbezaan pulangan berubah mengikut kesesuaianPersekitaran kerja spesifik jambatan naik.peringkat,Tighten the manual valve to close it.Tetap di bawah laman kerja ketinggian tinggi dilarang, dan jaringan keselamatan atau peranti perlindungan lain patut dipasang di bawah laman kerja untuk menghindari cedera dari objek jatuh.Seperti yang diketahui,Gu YeRancangan jambatan naik, jambatan penerbangan tetap adalah peralatan bantuan istimewa yang digunakan untuk memuatkan dan memuatkan barang cepat. Mudah untuk dibuang, stabil yang kuat dan biaya penyelenggaran rendah. Kurangkan kerja dan meningkatkan efisiensi kerja. Mari kita lihat operasi dan kontraindikasi jambatan boarding tetap: operasi utama jambatan boarding tetap adalah menekan tangan lifting untuk mengangkat jambatan boarding tetap ke lapisan at a s kurungan.Gu Ye,Kedua, pemasangan jambatan naik mesti memerlukan pegawai yang mengalami pengalaman dengan pengalaman pemasangan dan kemahiran tertentu, atau mempunyai sijil teknikal profesional yang dikeluarkan oleh unit yang berkaitan, untuk memastikan pemasangan yang masuk akal, memilih pembuat kualiti tinggi adalah sangat penting.Pengeluaran: Tambah minyak hidraulik yang cukup untuk menghapuskan masalah.


label:
4jawapan
kuan lin trading co., ltd.
2Tingkat-- · 2023-08-22 17:07:20

Gu YeJembatan naik bimbit Sangat bagus, saya akan menempah milik anda untuk batch seterusnya.

Lihat lagi
Pembelian dan penjualan lin
3Tingkat-- · 2023-08-22 17:18:34

Saya rasa ia bagus. Masa saya membelinya, saya melihat komen di komen dan saya membelinya. Apabila saya melihat penghantaran, saya sangat teruja. Selepas Gu YeJembatan naik bimbit sampai, saya teruja untuk mencubanya dengan penuh harapan, dan hasilnya cukup bagus!Dan wanita khidmat pelanggan juga sangat baik dan sopan.Puan khidmat pelanggan juga menjawab soalan saya dalam beberapa saat, haha, saya akan membeli semula lain kali.

Lihat lagi
Longding Decoration Engineering Co., Ltd.
4Tingkat-- · 2023-08-22 17:51:40

Selamat bekerjasama, berikan sokongan syarikat anda dan semoga perniagaan anda maju.

Lihat lagi
Jiaoshan Machinery Equipment Leasing Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-08-22 18:22:00

Rasa bernilai untuk wang, sikap perkhidmatan sangat baik, Gu YeJembatan naik bimbit mutu kerja sangat baik, tidak ada yang cerewet, semua lima mata

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)