halaman rumah

Gu YePangkalan platform meningkatAnalisis ciri-ciri bahan yang digunakan

2023-08-21 03:47:32lepaskan

Perhatian: lift terdiri dari dua bahagian utama: mekanik dan elektrik. Jika lif tidak dikekalkan sehari-hari, keselamatannya tidak dapat dijamin. Jika lif perlu dipenuhi tanpa bahan bakar, ia akan menyebabkan memakai dan merobek pada komponen mekanik lif, memperpendek hidup perkhidmatannya dan mencegah penggunaan normal lif.Keukuran elevator dan escalator shafts (III)Gu Ye,Gu YeLif mikro rumah tangga kecil,Walaupun kabel besi sepenuhnya rosak dan jatuh pada kelajuan ekstrim, masih ada tiga jejak yang tersisa; Amulet”Keprogresi lif terutamanya dicerminkan dalam pemacu dan teknologi. Teknologi regulasi kelajuan modulasi frekuensi (VVF) kini adalah teknologi utama penyimpanan tenaga dan pemacu. Sistem mikrokomputer sedar kecerdasan untuk lif, dengan kadar kegagalan rendah, dan kemampuan anti-gangguan yang kuat dalam penggunaan.Sogamoso,[UNK][UNK]“& rdquo; Elevator shaft: The design conditions are provided by the user to the architectural design department. The architectural design department analyzes whether the on-site pit depth, top floor height, reaction force, etc. can meet the installation requirements of the elevator, as well as which building structures are needed (such as smashing stairs or floors),Gu YeTingkat Kecil Dalam Rumah Villa, and develops a renovation construction plan. Jika memang diperlukan untuk mengubah struktur lif disebabkan keadaan teknik awam (seperti saiz kereta, dll.), maka pertimbangkan rancangan bukan piawai lif.Jika lif berada di arah bawah, segera menutup pintu dan kembali ke stesen lantai pertama, dan secara automatik membuka pintu lif.Untuk melaksanakan pengaturan escalator dan menyediakan balas balik, untuk menentukan konfigurasi peranti terkongsi tertentu, urutan penghantaran, dan pengaturan pusingan kereta tangan semasa pengaturan terus menerus.


Gu YePangkalan platform meningkatAnalisis ciri-ciri bahan yang digunakanBilik depan lif kebakaran disediakan dengan hidran kebakaran di dalam.Walaupun kabel besi sepenuhnya rosak dan jatuh pada kelajuan ekstrim, top floor height, reaction force, etc. can meet the installation requirements of the elevator, as well as which building structures are needed (such as smashing stairs or floors), and develops a renovation construction plan. Jika memang diperlukan untuk mengubah struktur lif disebabkan keadaan teknik awam (seperti saiz kereta lebar pembukaan pintu, dll.), maka pertimbangkan rancangan bukan piawai lif.inovasi teknologi,Pulihkan fungsi butang arahan dalam kabin untuk pemadam kebakaran untuk beroperasi.Dipercayakan oleh jabatan atau unit berkaitan, melakukan demonstrasi awal dan penilaian selepas progresi, ekonomi dan kemudahan pelaburan besar perubahan dan projek pembangunan dalam industri lif.Kurangkan bunyi keseluruhan mesin. Kerana tiada bunyi dari perlindungan semasa operasi kelajuan tinggi bagi enjin asinkron dan tiada bunyi dari transmisi gear cacing, bunyi keseluruhan boleh dikurangi dengan -db (A) Penggunaan tenaga rendah. Dari prinsip kerja bagi motor sinkronik magnet kekal, boleh dilihat bahawa kegembiraan mereka dicapai oleh magnet kekal, dan tidak perlu bagi stator untuk menyediakan arus kegembiraan tambahan. Oleh itu, faktor kuasa lif boleh mencapai tahap yang sangat tinggi. Pada masa yang sama rotor motor tidak mempunyai semasa dan tidak ada masalah kehilangan elektronik. Secara umum,Gu YeLif duduk rumah., ia mengurangkan konsumsi dengan % -% dibandingkan dengan enjin yang tidak tersimpan. Kerana kekurangan efisiensi rendah dan penggunaan tenaga tinggi pasangan pemindahan gear cacing, penggunaan tenaga lebih berkurang.


Gu YePangkalan platform meningkatAnalisis ciri-ciri bahan yang digunakanBilik depan lif kebakaran disediakan dengan hidran kebakaran di dalam.Pengetahuan enciklopedik,Membersihkan dan membersihkan kasut panduan kereta lif. Seperti yang diketahui, kasut panduan berjalan di atas kereta panduan, dan ada cangkir minyak di atas kasut panduan. Untuk memastikan lif tidak membuat suara semasa operasi, perlu mengisi cangkir minyak secara peribadi dan bersihkan kasut panduan, dan kabin perlu bersihkan dengan teliti.Lift kapal, lif yang digunakan di kapal. Pembuat lif rumah profesional mempunyai teknologi maju, ujian ketat, harga yang lebih cenderung, dan lebih diskon. Selamat datang untuk berkonsultasiKeluarga ini mesti membuat dua bentuk besi di atas pintu masuk. Kedudukan dan saiz plat ikat ditentukan berdasarkan model mesin pintu yang dipilih.Gu Ye,Kebanyakan panjang, lebar dan kedalaman lubang (jika ada), dan perhatikan sama ada terdapat lubang-lubang dan bahagian-bahagian terbenam pada sinar sokongan.Peranti ketegangan pembatasan kelajuan dan peranti ketegangan tali besi patut dilengkapi dengan suis keselamatan.Semasa penggunaan lif, beberapa pengguna lif mencari pekerja sementara atau syarikat yang tidak berkualifikasi untuk menyimpan lif untuk mengurangi kos dan simpan dana. Apabila masalah keselamatan muncul, walaupun unit bertanggungjawab tidak dapat ditemui. If the maintenance is carried out by elevator manufacturers or qualified professional companies, the maintenance technology and quality are guaranteed, and on the other hand, if any problems occur, someone is also responsible.


label:
4jawapan

Kelajuan penghantaran adalah sangat pantas, berikan syarikat anda thums up

Lihat lagi
Projek Pencahayaan Dalaman
3Tingkat-- · 2023-08-21 12:19:43

Kualiti sangat baik, betul-betul sama dengan penerangan penjual, sangat berpuas hati, sangat suka, benar-benar melebihi jangkaan, kelajuan penghantaran sangat cepat, pembungkusan sangat berhati-hati dan ketat, sikap perkhidmatan syarikat logistik sangat baik, kelajuan penghantaran sangat cepat, dan saya sangat berpuas hati sekali membeli-belah.

Lihat lagi
Mesh lubang bulat
4Tingkat-- · 2023-08-21 12:29:14

Haha, saya sangat suka, suka dan bersorak untuk bos Gu YePangkalan platform meningkat

Lihat lagi
Pajakan Peralatan
5Tingkat-- · 2023-08-21 12:44:20

Baru bayar, bila Gu YePangkalan platform meningkat sampai bos.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)