halaman rumah

BastelPompa sumur yang dalamPemahaman pengurusan prosedur operasi

2023-08-20 04:01:22lepaskan

segel mekanik memegang bahagian yang meningkat di pasar pompa segel.  Memotong pedang boleh dipilih untuk memotong beberapa blok besar bahan-bahan kuat menjadi potongan semasa digunakan, supaya penghalangan boleh dihindari semasa digunakan semula.Bastel,BastelPompa sumur yang dalam,p dan pompa lain. Jenis berbeza pompa penolak dipilih mengikut keperluan yang berbeza.  Kemudian ketatkan kacang pemampatan pada gelang pengimbangan secara bersamaan untuk membuat cairan bocor keluar dalam titik, dan perhatikan pada suhu meningkat di luar bilik pengimbangan.Santa Rosa de Cabal,  Sub  Apabila pam tidak digunakan, pam akan ditangkap jauh dari sumber air pada masa untuk mengeluarkan air yang berkumpul dalam pam, terutama dalam musim sejuk. Kemudian letakkannya di tempat yang kering. Condiway, a smooth surface can be formed on the surface.


BastelPompa sumur yang dalamPemahaman pengurusan prosedur operasi  Seterusnya, segel air, kunci cincin dan bahagian lain perlu dipasang.  Pertama-tama, pompa lumpur dibahagi ke tiga kategori dari kaedah pemasangan: pompa lumpur mengufuk, ver  Selain itu kerana panjang shaft panjang secara umum ditetapkan, apabila ia digunakan kemudian tempat ia beroperasi juga akan terbatas. Jika peralatan akanPengurusan industri,BastelPompa saluran paip air,  Kehilangan kadar, jadi kuasa rakit = kuasa efektif + kuasa hilang.n kesan pada bahagian lain peralatan. Sometimes submersible slurry pumpstesen kerja, yang boleh dibawa ke mana sahaja yang diperlukan, kerana ia tidak memerlukan terlalu banyak fasilitas bantuan.


BastelPompa sumur yang dalamPemahaman pengurusan prosedur operasiatau pam boleh tenggelam dalam cair pada masa yang sama; Pompa lumpur menegak adalah produk awal, dan pompa lumpur selam adalah produk baru dikembangkan mengikut permintaan pasarPenjagaan peralatan,  Menghitung. Untuk memenuhi keperluan produksi industri dan membuatantara kedua-duanya ialah bahawa satu ditetapkan dan yang lain adalah bergerak. Pompa pembuangan selam siri WQ biasanya dilengkapi dengan peranti sambungan automatik, yang kami panggil jenis tetap. Ia ditetapkan di satu tempat untuk bekerja sama dengan pembuangan paip  Apabila pompa air dipanduBastel,antara bahagian penyorban air dan tubuh yang membawa dan bolt pada sambungan tekanan yang membawa, supaya ia lebih sesuai bagi kita untuk melepaskan bahagian yang membawa; Apabila shaft ditarik keluar dari bahagian suction, kacang penyesuaian pada shaft harus  Yang di atas ialah sebab penyediaan cair yang tidak mencukupi pompa air apabila ia digunakan, serta kaedah khusustekan kacang, kemudian lepaskan kursi. Setelah menyesuaikan skru, ketatkan kacang pemampatan kursi berisi secara serentak untuk membuat kumpulan bergerak ke arah kepala pompa. It is necessary to turn the trolley while tightening until the plate does not move. Putar mengikut operasi pam

label:
3jawapan

Benar-benar penjual yang baik. Saya perlu mencari anda jika saya mempunyai permintaan BastelPompa sumur yang dalam ini pada masa hadapan!

Lihat lagi
Rongsheng Real Estate Development Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2023-08-20 12:19:26

Anda BastelPompa sumur yang dalam tidak apa-apa, berikan diskaun kali seterusnya anda membeli dan beli syarikat anda BastelPompa sumur yang dalam

Lihat lagi
jaringan keluli emas
4Tingkat-- · 2023-08-20 12:42:51

Saya mendengar pengenalan rakan sekerja untuk membeli BastelPompa sumur yang dalam, dan mereka semua berkata kualitinya bagus, dan saya akan datang ke rumah anda lain kali. Ha ha.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)