halaman rumah

Saint-FrancoisParameter pompa selam WQCara yang berguna antara satu sama lain

2023-08-20 03:52:26lepaskan

mempunyai perubahan yang sangat negatif. Selepas pemadam pemadam lumpur dipotong, kawasan aliran dalam tubuh pompa meningkat, yang membuat aliran meningkat selepas pemadam lumpur dipotong.  Bila memulakanSaint-Francois,  Pompa pembuangan selam tidak memenuhi tenaga bekalan kuasa piawai yang diperlukan oleh pompa pembuangan selam, jadi pengguna s tegangan bekalan kuasa di lokasi mungkin  Apabila digunakan, ia boleh memandu impeller untuk berputar supaya memandunya untuk mengalir.Santiago de Maria,  Ciri-ciri kerja kedua pompa juga berbeza. Kerana pompa sampah adalah dr  Menyelesaikan masalah: pertama meningkatkan tekanan air kemudian suntik air ke dalam tubuh pam, kemudian memulakan pam. Pada masa yang sama, periksa sama ada tali pemeriksaan ketat dan sama ada paip dan gabungan bocor. Jika kebocoran udara ditemui,  Sama ada ia adalah pemeriksaan prapemasangan atau pemeriksaan pemasangan pos, yang betul


Saint-FrancoisParameter pompa selam WQCara yang berguna antara satu sama lain  Menyelesaikan masalah: pertama meningkatkan tekanan air, kemudian suntik air ke dalam tubuh pam, kemudian memulakan pam. Pada masa yang sama,Saint-FrancoisPompa sumur dalam kecil, periksa sama ada tali pemeriksaan ketat dan sama ada paip dan gabungan bocor. Jika kebocoran udara ditemui,  Untuk pompa gravil / g, yang milik pompa slurry diameter besar, diperlukan untuk membuang cincin pembuangan impeller dan putar impeller ke arah yang bertentangan.  paip air akan disediakan dengan valv pintu untuk mengatur titik kerja pompa. Kabur akan dipasang secepat mungkin dengan keluar pam. Unit pam yang lebih besar dari meter akan disediakan dengan valv pemeriksaan di luar pam. Dalam kes pemadaman tiba-tiba, perlu mencegah kerosakan pada komponen laluan aliran disebabkan oleh palu air.Selamat datang panggilan,  Tiada perlukan peralatan campuran atau semburan bantuan, dan operasi lebih mudah. Peralatan adalah langsung suberati pompa lumpur tenggelam, kebebasan antara impeller dan plat pengawal depan mesti disesuaikan secara terus-menerus untuk menjaganya di antara (.- mm). Selain mengawasi aliran dan tekanan semasa operasi pompa, bahan akan dipilih secara keseluruhan mengikut sifat medium korosif, teori anti kavitasi mekanisme korosif pompa air dan ciri-ciri tekanan. Untuk memperpanjang kehidupan perkhidmatan, dua kes di atas adalah kes bahawa pompa slurry tidak menyerap air. Solusi juga diperkenalkan. Saya percaya bahawa orang boleh menangani masalah ini pada masa. Namun, jika masalah ini serius, anda tidak perlu menyesuaikannya sesuka hati. Pada masa ini, anda perlu mencari seorang profesionalLaporan pemeriksaan kualiti,Saya di permukaan pemasangan untuk melindungi lubang peluru dari kerosakan.  Selama operasi muatan berlebihan jangka panjang pompa sampah selam, terdapat banyak kes kegagalan tiba-tiba dari pompa sampah. Di antara mereka,Saint-FrancoisPompa penyiup tunggal, seperti pam selam tidak boleh dimulakan selepas ia diaktifkan, atau kelajuan motor tidak boleh dimulakan selepas pam selam dimulakan. Tunggu yang sangat kecil  Jika ada pompa bersiap-siap, disarankan kedua-dua pompa digunakan bertukar. Apabila peralatan sedang digunakan, ia boleh berpura-pura bahawa skrin penapis bermain peranan penapisan, supaya mengelakkan banyak imSaint-Francois,  Submersible slped for easier operation. Apabila motor tenggelam, tidak perlu membina perlindungan tanah kompleks dan peranti tetap, dan pengurusan lebih mudah. Pencampuran penghalang secara langsung menghubungi permukaan depositi dan mengawal konsentrasi melalui kedalaman menyelam jadi kawalan konsentrasi lebih bebas. Peralatan ditenggelamkan secara langsung  Jenis penutup selam pompa lumpur yang boleh diterima: pengimbangan, pengimbangan dan bantuan

label:
6jawapan
Longhai New Business Co., Ltd.
2Tingkat-- · 2023-08-20 10:56:52

Saya membeli banyak daripada anda Saint-FrancoisParameter pompa selam WQ dan saya sangat berpuas hati. Penjual yang sangat baik, saya akan datang selalu.

Lihat lagi
Penyediaan paip keluli lancar
3Tingkat-- · 2023-08-20 11:54:11

Saint-FrancoisParameter pompa selam WQ Minimum berapa, boleh borong

Lihat lagi
kelengkapan bekalan air
4Tingkat-- · 2023-08-20 11:56:25

Saint-FrancoisParameter pompa selam WQ Saya menerimanya, penjual menghantar barang dengan sangat cepat, logistik juga sangat baik, sikap perkhidmatan pelanggan yang sangat baik, sangat sabar, memberikan orang semacam keakraban, dan saya sangat menyukainya. Terdapat juga pembungkusan yang indah dan suasana mewah, dapat dilihat bahawa para peniaga sangat berhati-hati. Saint-FrancoisParameter pompa selam WQ Memang bagus, padan dengan gambar, tiada bezanya, memang berbaloi-baloi.

Lihat lagi
makanan pukal
5Tingkat-- · 2023-08-20 12:16:35

Selamat bekerjasama, berikan sokongan syarikat anda dan semoga perniagaan anda maju.

Lihat lagi
Cecair brek
6Tingkat-- · 2023-08-20 12:20:33

Selamat bekerjasama dan pembungkusan yang ketat. Mari bercakap tentang perkhidmatan perniagaan: Suka

Lihat lagi
Senwei Electric Technology Co., Ltd.
7Tingkat-- · 2023-08-20 12:20:59

Saya telah membeli-belah dalam talian Saint-FrancoisParameter pompa selam WQ selama bertahun-tahun, ini adalah kali pertama saya mengambil serius perkara ini. Saya sangat berpuas hati dengan kualiti dan mutu produk.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)