halaman rumah

LamentinPenyelam pompa sampahApa cara mengemas

2023-08-20 03:43:34lepaskan

dan gulung lengan dengan tangan untuk menekanLamentin,LamentinPompa selam QJ,   Perbaiki efisiensi kerja. Pemulaan manual tradisional pompa api adalah sukar untuk beroperasi, kompleks dan berbahaya. Memulakan pompa api secara manual hanya boleh beroperasi satu demi satu. Jika terdapat jumlah besar pompa api, ia akan mengambil banyak masa dan efisiensi kerjanya sangat rendah. cf   Contohnya, konsentrasi dan ekor diperlakukan dalam konsentrator, abu dan sampah dibuang dari kilang kuasa,LamentinPompa paip digunakan, slime dan denseEmbu,LamentinPompa paip korosif,   melipat tiga lapisan dalam setengah dengan pita butil yang melekat diri sendiri dan secara perlahan-lahan menerus ke luar inti. Apabila mengelilingi, pita akan ditarik dua kali, kemudian tiga lapisan akan dilipat separuh dengan pita PVC untuk memastikan bahagian mengelilingi tidak kurang dari mm, dan kedudukan tiga kongsi akan ditarik untuk jarak tertentu untuk mencegah cir pendek   pasang valv untuk suntik air di dalam dan keluar air. This method is to install a valve on the water inlet pipe of the submersible slurry pump and connect the water pipe to inject water into the pump. Ini adalah kaedah biasa dan sederhana.Orang asing dan produser bahawa selain keadaan kerja yang baik, pompa juga perlu mempunyai perlawanan corrosion yang baik, yang mempunyai kesan penyegelan yang baik. Pompa lumpur yang boleh diterima adalah jenis media campuran cair-solid dengan bantuan kuasa sentrifugalPemasangan berfungsi,   Arah baris memberi perhatian kepada arah putaran. Kemudian lepaskan kacang pemampatan asal kotak bearing pompa slurry pompa selam, ketat penyesuaian s   Jika ada pompa bersiap-siap, disarankan kedua-dua pompa digunakan bertukar. Apabila peralatan sedang digunakan, ia boleh berpura-pura bahawa skrin penapis bermain peranan penapisan, supaya mengelakkan banyak im   Jaga-jaga untuk pecahkan slu selam


LamentinPenyelam pompa sampahApa cara mengemasea is equal to or lower than the vaporization pressure corresponding to the water temperature in the flow process, the water will vaporize there and form many small bubbles mixed by steam and gas. Fenomen kavitasi disebabkan tindakan gelembung apabila gelembung kecil ini mengalir dari kawasan tekanan rendah ke kawasan tekanan tinggi dalam pompa airBerapa banyak?,   Auxiliary mixing or spraying device shallt akan dilaksanakan pada paip untuk menghindari kebocoran. Halaman boleh disewelded oleh penywelding elektrik, dikubur di tanah, ditutup dengan asfalt, dan kemudian tidak seharusnya gas. Penapian produk air tap   Secara umum, kedalaman menyelam pompa penyelam selam tidak lebih dari meter, dan operasi itu boleh dipercayai. Mengapa tidak lebih dari meter? Ini adalah titik teknikal pentingLamentin,   Pompa patut dibahagi menjadi dua aspek: elektrik dan mesin. Adapun mesin, anda boleh membandingkan rekod pemeliharaan terdahulu. Kedua ialah elektrik. You should know the power ofry out targeted anti-corrosion and wear-resistant treatment on these parts during optimization, so as to improve the integrity of the equipment andom meter ke meter!

label:
5jawapan
Dingxiang FRP Co., Ltd.
2Tingkat-- · 2023-08-20 10:59:51

Kali pertama saya jumpa apa yang saya mahukan LamentinPenyelam pompa sampah, saya berada dalam mood yang baik! Bos, ayuh, saya berharap untuk terus menghasilkan produk yang bagus.

Lihat lagi

Membeli sesuatu dalam talian adalah mengenai integriti, dan anda melakukannya! Terima kasih LamentinPenyelam pompa sampah Like one Penghantaran yang cepat, sikap yang sangat baik, sangat berpuas hati! sangat bagus!

Lihat lagi
Pemasangan kemudahan mengecas kereta
4Tingkat-- · 2023-08-20 11:46:40

Akhirnya dapat LamentinPenyelam pompa sampah Sangat gembira! Hasil kerja sangat bagus.

Lihat lagi
Holy Elephant Wood Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-08-20 12:05:15

LamentinPenyelam pompa sampah Tiba, ya, model baru ini memang standard, sangat bagus

Lihat lagi
Kecuali perundingan pelaburan kewangan
6Tingkat-- · 2023-08-20 12:40:46

Anda LamentinPenyelam pompa sampah bagus, adakah senang untuk membuat pesanan?

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)