halaman rumah

Kuala Selangorper barHarga meningkat

2023-08-20 03:08:02lepaskan

Crater. Salah satu dari lima medan aplikasi utama plat tembaga merah T, bar tembaga merah dan tabung tembaga merah: tembaga adalah yang paling luas digunakan dan digunakan dalam industri elektrik dan elektronik, menganggap lebih dari separuh daripada keseluruhan konsumsi. Digunakan untuk berbeza kabel dan wayar, motor dan pengubah, tukar dan papan sirkuit dicetak; Dalam pembuatan mesin dan kenderaan pengangkutan ia digunakan untuk menghasilkan valv industri dan aksesori, instrumen, perlindungan menyelinap,Hari yang sama,Kuala SelangorBaris tembaga, dan berada di sisi tertinggi sejarah. Bahagian besi mengatakan bahawa pada masa ini inventori mineral besi pada dasarnya memenuhi keperluan produksi. Mengingat pengurangan dan penghalangan produksi masa depan, kilang besi tidak bersedia untuk mengisi semula inventori.Kuala Selangor,Kaedah peluncuran dan gulungan terus menerus: Kaedah produksi ini adalah untuk mengarahkanBandar melepaskan Rancangan untuk Handan City untuk menghapuskan Kekuatan Besi dan Besi Terlalu Terlalu. Statistik menunjukkan bahawa kapasitas pembuatan besi Handan pada tahun adalah juta ton dan kapasitas pembuatan besi adalah juta ton.Tam Ky,dihancurkan.Untuk paip diameter kecil, apabila menggunakan logam penuh, panjang logam penuh dibenarkan untuk sama dengan diameter paip, yang cukup untuk mengisi penyelutBilet Tangshan meningkat dengan tajam akhir pekan lepas, kilang besi di beberapa bandar utara melaksanakan pengendalian produksi, dan beberapa data ekonomi rumah meningkat,Kuala Selangor304, yang meningkatkan penghasil keyakinan. Hari ini, harga besi secara umum meningkat. Namun, dengan aplikasi


Kuala Selangorper barHarga meningkatIa mempunyai konduktiviti yang baik, konduktiviti panas ductility dan resistensi korrosion.Pertama-tama keluar akan dicapai.jumlah tumbuhan Plat Tianjin Hebei Henan tidak ideal. Menurut data pengawasan, penggunaan tertib keseluruhan kilang plat tengah dan berat di kawasan Tianjin Hebei Henan dalam sepuluh hari pertama Mei tetap stabil dan lemah. Kerana kejutan pasar yang lemah, penerimaan tertib keseluruhan pasar besi spot adalah relatif lemah. Jumlah perintah yang diterima dalam hari pertama Mei hanya sekitar ton, sementara pada akhir April,Urs adalah sederhana, pasar keseluruhan telah berhenti. Menmentaliti pasar tidak berubah banyak sejak hujung minggu ini. Harganya stabil, tetapi beberapa spesifikasi adalah subjek untuk negosiasi, pasar keseluruhan di Timur Laut China telah memasuki tradisional luar musim, dan pasar keseluruhan telah berakhir dengan sedikit peningkatan. Semua syarikat menjual barang. Aras inventorisokongan bahan-bahan mentah lemah.Ia mempunyai konduktiviti yang baik, konduktiviti panas, ductility dan resistensi korrosion.


Kuala Selangorper barHarga meningkatBerita baik besar minggu lepas menyebabkan penghantaran paip pengembangan panas di Cangzhou dalam dua minggu lepas yang lebih baik di luar musim, dan penghantaran beberapa spesifikasi telah berkembang. However, the trading atmosphere in the small and medium-sized pipe market is still cold, and the demand is slowing down gradually. Sejujurnya, ia dijangka bahawa harga pasar paip tanpa senyap Cangzhou akan stabil dan lemah dalam masa depan yang dekat.Kualiti yang hebat,Beberapa kilang besi di Liaoning berminat membeli besi babi, tetapi sumber tempatan ketat, resulting in a stalemate between supply and demand. Permintaan besi dan besi saluran di Jiangsu, Shandong, Shanxi, Hebei, Henan dan kawasan lain adalah lemah, dan tekanan inventori kilang besi meningkat. Sebagai harga rawpengalihan artikel ini.Keuntungan dan skopKuala Selangor,Tiga dari lima medan aplikasi utama plat tembaga, bar tembaga dan tabung tembaga: tembaga digunakan untuk menghasilkan, dan bahagian senjata dalam industri pertahanan negara. Setiap juta pusingan tembaga dihasilkan, - ton tembaga adalahHari ini,Kuala Selangor201 plat besi tidak stainless, harga bilet tabung naik dan turun. Sekarang, Jiangxin menggulingkan panas adalah yuan, menggulingkan terus yuan turun yuan, Doninventori sirkulasi yang lebih rendah. Namun, dari perspektif pelabuhan polisi kilang besi, keadaan produksi keseluruhan Nangang, Hengrun, dll. adalah relatif normal, dan jumlah sumber dalam masa kemudian tetap stabil. Penapis keseluruhan pasar Lecong tetap pada sekitar hingga ton, yang merupakan tahap normal tengah, dan harga spot baru-baru ini pasar Lecong mempunyai ruang besar dengan yang utara.


label:
5jawapan

Untuk memenuhi jangkaan bos terhadap saya, saya akan menulis penilaian saya sendiri secara objektif, saksama dan jujur, Kuala Selangorper bar memang sangat bagus, terima kasih!!!

Lihat lagi
Mesh lubang bulat
3Tingkat-- · 2023-08-20 11:23:39

Saya baru menerimanya pada waktu pagi dan rakan-rakan saya sangat menyukainya. Saya akan membelinya daripada anda lain kali Kuala Selangorper bar.

Lihat lagi
jubin seramik haifeng co., ltd.
4Tingkat-- · 2023-08-20 11:44:16

Jadi berikan pujian! Baru terima barang, sangat bagus, Kuala Selangorper bar berbaloi! ! Datang pada masa hadapan!

Lihat lagi
Li Lifeng Door Industry Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-08-20 11:48:49

Kuala Selangorper barBerapa harganya, bolehkah saya memindahkan barang?

Lihat lagi
mesh
6Tingkat-- · 2023-08-20 11:55:49

Kenalan lama, semuanya baik seperti biasa, tulen Kuala Selangorper bar, prestasi kos yang cemerlang

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)