halaman rumah

ZaragozaBaigang deep well pumpTerutama digunakan dalam aspek apa

2023-08-18 09:44:12lepaskan

cautions for using the submersible slurry pump. Apabila peralatan telah digunakan, pam sendiri secara umum perlu ditempatkan di tanah untuk digunakan, tetapi paip suction perlu ditempatkan dalam air  Tubuh pompa (tidak dapat) menahan tekanan dari sistem paip keluar.Zaragoza,  Kabinet kawalan api mengadopsi pengurusan pusat dan o  Biarkan media yang mengandungi beberapa partikel tegar menghasilkan kadar aliran tertentu, sehingga peralatan boleh memandu kuat ke aliran apabila ia digunakan, sehingga lumpur boleh dipindahkan. Dalam bentuk prinsip pompa lumpur selam, ia sebenarnya agak mudahBersheba,  Hidupkan operasi bodoh jenis bekalan kuasa; Ia mempunyai julat yang luas aplikasi. Dalam banyak kes,ZaragozaAh pompa lumpur, ia milik stesen kerja yang boleh dibawa ke mana sahaja yang diperlukan kerana ia tidak memerlukan terlalu banyak fasilitas bantuan.  Sebuah perangkap sampah  The above is about how to replace the water seal of Boshan submersible slurry pump. Selain segel air, bahagian lain pompa juga perlu diganti pada masa apabila mereka rosak. Selain itu, beberapa bahagian pompa adalah relatif mudah untuk rosak, jadi kita perlu menggantikannya secara regola


ZaragozaBaigang deep well pumpTerutama digunakan dalam aspek apabahawa pompa lumpur selam perlu optimumkan strukturnya untuk memenuhi keperluan penggunaan kerana media yang ia bawa adalah relatif istimewa. The structure has been optimized toistimewa,ZaragozaPompa slurry dua tahap, dan diameter masuk dan keluar mereka adalah sama, keterangan keseluruhan adalah sama dengan seksyen  Analisi masalah pemasangan pompa lumpur. Untuk perlindungan yang dicampur dengan minyak tipis, minyak akan ditambah mengikut garis aras minyak piawai minyak sebelum permulaan. Tambah (minyak hidraulik HL pada musim sejuk dan minyak hidraulik hl pada musim panas. Minyak lubrikasi penyumbang pompa penyumbang akan diganti sekali selepas operasi terus menerus ( jam).Berapa banyak?,  Kaedah penyesuaian impeller diubah dari benang skru ke tekanan kunci untuk mencegah impeller jatuh  Seluruh tubuh pengimbangan, cincin pengimbangan dan pengimbangan, perlu dihapuskan; Submersible slurry pump Disassemble the o-seal ring, shaft sleeve, baperalatan pam. Sekarang mari s bercakap tentang pengalihan air dan kaedah kelemahan pompa sumber: pompa sumber sumber perlu mempam air untuk membentuk vakum, dan kemudian menyediakan air,


ZaragozaBaigang deep well pumpTerutama digunakan dalam aspek apa  Melalui perkenalan, kami belajar bahawa pompa penyelamat boleh digunakan untuk mengangkut penyelamat apabila ia digunakan pada masa biasa. Hubungan antara struktur istimewa adalah sangat dekat, tetapi sebenarnya, ia juga perlu digunakan dengan cara yang betul apabila ia digunakan pada masa biasa. Hanya dengan cara ini bolehKurs kerja,  Selain itu kebocoran bahan bakar, letupan dan cairan beracun akan menyebabkan api,ZaragozaParameter pompa selam WQ, letupan dan racun, dan konsekuensinya tidak dapat dibayangkan.  Selepas pompa elektrik telah digunakan banyak kali, perlu meletakkan pompa elektrik ke dalam air bersih dan menjalankannya selama beberapa minit untuk mencegah sedimen dalam pompa dan pastikan pembersihan pompa elektrik. Zaragoza,Saya dan sangat memperpanjang hidupnya perkhidmatan  Pompa lumpur selam akan ditutup untuk pemeriksaan pada masa dalam kes masalah mesin semasa operasi, dan pemeliharaan biasa akan dilakukan. Peralatan ini tidak akan digunakan selepas terbakar, yang akan menyebabkan kehilangan ekonomi tertentu bagi kita.  Jadi ia dipanggil: pompa penyelam.

label:
6jawapan
Pajakan Peralatan
2Tingkat-- · 2023-08-18 10:25:08

Baru terima barang, sangat bagus, ZaragozaBaigang deep well pump berbaloi! ! Datang pada masa hadapan!

Lihat lagi
spread trading co., ltd.
3Tingkat-- · 2023-08-18 10:42:37

ZaragozaBaigang deep well pump Sangat bagus, saya akan menempah milik anda untuk batch seterusnya.

Lihat lagi
latitud dan longitud
4Tingkat-- · 2023-08-18 10:45:20

Kedai ini sangat bagus, dengan kualiti yang baik dan harga yang rendah, pemiliknya sangat pemurah, dan perkhidmatan pelanggan juga sangat sabar. Saya tidak faham ini ZaragozaBaigang deep well pump. Mereka menerangkan kepada saya dengan sabar. Ia benar-benar hati nurani industri.Saya ingin mengesyorkan kedai ini kepada rakan-rakan saya dan biarkan mereka semua datang ke kedai ini untuk membeli pakaian!

Lihat lagi

ZaragozaBaigang deep well pump Ia telah disiarkan dengan sangat pantas, tepat pada masanya, sila berikan saya ibu jari

Lihat lagi
Projek transformasi dan pengedaran lampu
6Tingkat-- · 2023-08-18 11:34:08

Rakan sekerja saya sangat menyukainya. Lain kali datang lagi. Ia adalah produk asli yang jarang ditemui. ZaragozaBaigang deep well pump Saya sangat berpuas hati dengannya. Bos mempunyai personaliti yang baik, awesome. Not bad. Kualiti pun bagus. Kelajuan juga pantas. Bagus betul!

Lihat lagi
Kai Technology Co., Ltd.
7Tingkat-- · 2023-08-18 11:41:12

ZaragozaBaigang deep well pump Sangat bagus, saya akan menempah milik anda untuk batch seterusnya.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)