halaman rumah

SichuanJembatan naik hidraulik bergerakSoalan yang digunakan dari aspek

2023-08-17 02:37:30lepaskan

[UNK][UNK]. When the non loading and unloading operation of the mobile boarding bridge temporarily stops, the guide plate needs to be retracted and parked in the designated position. Jika diletakkan di luar, perlu menutupinya dengan kain yang tidak bergerak air bukti hujan, dan skrin matahari untuk mencegah cat dek menjadi basah dan berkarat. Pada masa yang sama, mengangkat gelang tetap depan boleh mengangkat ban jambatan naik bergerak dari tanah, menghindari perlumbaan berat badan, dan mengurangi kerosakan ban. Jika titik-titik di atas dicatat semasa penyimpanan, tidak hanya boleh kehidupan perkhidmatan jambatan diperlukan, tetapi juga masalah tidak perlu boleh dihindari.Saya percaya semua orang mempunyai pemahaman asas tentang penggunaan yang selamat dan cepat jambatan naik, yang merupakan produk yang sangat praktik. Saya harap semua orang boleh memilih jambatan naik yang mereka puas dengan berdasarkan pemahaman mereka tentang artikel ini.Sichuan,Menyelesaikan masalah banyak peralatan pengangkutan tidak boleh naik ke atas.Jembatan penerbangan hidraulik adalah peralatan bantuan khusus untuk mencapai muatan dan muatan cepat barang, dan adalah pembantu yang baik kita. Namun, kegagalan semasa penggunaan tidak dapat dihindari. Apa yang patut kita lakukan bila menghadapi kerosakan?Tamiyah,Dikuasa oleh pompa hidraulik yang beroperasi dengan tangan.Alasan untuk jadual angkat tidak menurunkan: Tombol menurunkan gagal berfungsi, dan tombol kelajuan menurunkan diluar penyesuaian. Solusi: Apabila menekan butang menurunkan, periksa sama ada tombol menurunkan berfungsi. Jika tidak ada elektrik, cuba untuk menghapuskannya; Jika terdapat elektrik mengacaukan valv turun sendiri atau menggantikan valv turun. Kabur penurunan harus tetap bersih.Common&quo; Kerja” Steel structure planning can withstand uniform pressure, reduce skeleton torque, and be more robust than other channel structures.


SichuanJembatan naik hidraulik bergerakSoalan yang digunakan dari aspekAnda perlu memahami pergerakan jambatan boarding.Menyemak minyak hidraulik adalah bahagian yang sangat penting dari jambatan boarding bergerak, jadi apabila kita boleh melakukan beberapa pemeriksaan kerja pada minyak hidraulik,SichuanJembatan penerbangan hidraulik, kita boleh mengurangi masalah lain secara efektif. Oleh itu kita perlu memeriksa secara tepat masa untuk melihat jika ada kemudahan dalam minyak hidraulik, dan sama ada kuantiti cukup. berdasarkan ini, kita boleh menggunakannya lagi untuk mencapai keputusan yang lebih baik, Jadi semua orang perlu lebih memahami aspek ini.Pasang saluran pembuangan di atas tanah berhampiran lubang jambatan penerbangan sederhana, dan mengambil tindakan pembuangan yang sepadan untuk atas, permukaan, dan kaki cerun, terutama untuk jambatan penerbangan sederhana.asal,SichuanMaintenance of boarding bridge,Apa konfigurasi yang digunakan untuk jambatan boarding hidraulik? Komponen konfigurasi jambatan boarding tetap yang sama dihasilkan dan dihasilkan oleh pembuat berbeza, dan terdapat perbezaan dalam kualiti dan harga. Jika perusahaan memilih untuk murah dan menggunakan jambatan boarding harga rendah, ia menyimpan kos, mengabaikan kualiti menggunakan jambatan boarding, dan juga meletakkan bahaya tersembunyi untuk penyelamatan masa depan. Anda boleh memilih mengikut keperluan penggunaan anda sendiriJembatan naik ton adalah mesin dan peralatan bantuan khusus yang boleh menjaga pengendalian kargo cepat, dan nisbah aspek semua mesin dan peralatan boleh diubah. Apabila melaksanakan, ia adalah mungkin untuk membina jambatan antara trak dan platform perkhidmatan barang gudang dengan cara yang masuk akal.Apabila ia berkaitan dengan proses produksi jambatan naik bimbit, saya percaya semua orang akan sangat tertarik.


SichuanJembatan naik hidraulik bergerakSoalan yang digunakan dari aspekAlasan untuk jadual angkat tidak menurunkan: Tombol menurunkan gagal berfungsi, dan tombol kelajuan menurunkan diluar penyesuaian. Solusi: Apabila menekan butang menurunkan, periksa sama ada tombol menurunkan berfungsi. Jika tidak ada elektrik, cuba untuk menghapuskannya; Jika terdapat elektrik,Tindakan preventif: Pemilihan minyak patut ditentukan mengikut tanda yang direkomendasikan pembuat, persekitaran kerja mesin, dll. Untuk beberapa mesin dengan keperluan istimewa, minyak hidraulik istimewa patut dipilih; Apabila pemeliharaan komponen dan sistem hidraulik tidak selesa, minyak hidraulik yang tahan memakai dengan prestasi yang baik patut dipilih.Apakah parameter konvensional utama jambatan boarding hidraulik? Muatan nilai biasanya termasuk: T, T,SichuanJembatan boarding bergerak, T; The standard countertop size is × Ada plat penukaran di at as dek jambatan, yang ditempatkan di tepi kereta untuk memastikan transisi licin antara laluan dan kereta.Sichuan,Kehidupan perkhidmatan jambatan naik kecil juga berkaitan dengan kualiti peralatan sendiri. Pilih perusahaan kecil dengan harga rendah dan kualiti rendah untuk produksi dan penghasilan boleh menghemat biaya dalam masa singkat. Namun, ia juga meletakkan dasar untuk penggunaan masa depan. If quality problems and accidents occur, it will not only cause personnel and property losses, but also delay delivery time, causing immeasurable direct or indirect losses.Alasan: sirkuit terbuka.Apabila kita beroperasi jambatan naik tetap, sementara memperhatikan tabu untuk mencegah ralat dan memastikan selesai kerja.


label:
4jawapan
chaowen trading co., ltd.
2Tingkat-- · 2023-08-17 10:32:44

SichuanJembatan naik hidraulik bergerak Not bad, harga berbaloi-baloi, betul-betul.

Lihat lagi
perisian komputer
3Tingkat-- · 2023-08-17 10:35:14

Adakah anda mempunyai SichuanJembatan naik hidraulik bergerak? SichuanJembatan naik hidraulik bergerakBerapa harga spot

Lihat lagi
Hengye Freight Co., Ltd.
4Tingkat-- · 2023-08-17 11:27:56

Kualiti sangat bagus, sangat bagus, SichuanJembatan naik hidraulik bergerak sama seperti gambar, pembungkusan dan kualiti juga sangat baik,

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)