halaman rumah

Jeneral EscobedoQuotatApa tindakan pencegahan untuk produksi

2023-08-17 01:44:11lepaskan

  pencucian dan suntikan air dengan peralatan vakum: keleluaran diri pompa sentrifugal sama dengan keleluaran tekanan negatif pompa vakum, jadi pompa vakum cincin air digunakan untuk keleluaran untuk mencapai masuk air.  Perkara untuk menggunakan kaedah ini adalah bahawa pistol air mesti mempunyai aliran yang cukup semasa digunakan, jika tidak kesan pompa selam mungkin tidak jelas.Jeneral Escobedo,menyambung keadaan kerja jurutera senior industri pam Panshi boleh memilih dan merancang untuk anda; For example, ZJ series  Pertama-tama, kita perlu tahu bahawa pam selam biasanya berfungsi dalam air. In fact, most of the pumps are suitable for convShenyang, pump damage and disassembly.  Seterusnya, segel air kunci cincin dan bahagian lain perlu dipasang.  Air tekanan tinggi mengalir ke ruang yang dipenuhi oleh gelembung asal dengan kelajuan yang sangat tinggi, membentuk kuasa kesan. Permukaan logam


Jeneral EscobedoQuotatApa tindakan pencegahan untuk produksi  Arah kekuatan tekanan perbezaan adalah bertentangan, yang boleh ofset sebahagian dari kekuatan paksi dan memperpanjang kehidupan perkhidmatan bearing.  terdapat dua kaedah pemasangan yang berbeza,Jeneral EscobedoPompa paip digunakan, sistem pemasangan sambungan automatik tetap dan sistem pemasangan bebas bimbit.res: water pump,Jeneral EscobedoPompa slurry berat menegak, high automation and performanceejen,Jeneral EscobedoPompa saluran paip air,  Selain itu, penggunaan ° dan bengkok S patut dikurangkan sebanyak mungkin semasa pemasangan dan desain saluran paip.  Pindahkan laman pam pasir sering. Apabila pompa pam pasir pada kedudukan tertentu dan jatuh ke tinggi tertentu, angkat pompa selam dan alihkan ke kedudukan sebelah tempat pam pasir terdahulu untuk terus pam pasir  jika gasket yang dibuang rosak serius, gasket baru akan diganti. Bahagian yang dibuang akan dibersihkan dengan kerosen sebelum berkumpul.


Jeneral EscobedoQuotatApa tindakan pencegahan untuk produksi  Selepas itu, sebelum dimulakan lagi, periksa sama ada gulungan impeller normal dan sama ada bolt pemampatan kumpulan bearing ketat, dan kemudian mulakan pam.analisis,  Seharusnya /-/ antara. Apabila pakej dipakai, and the moving ring is fixed with the pump shaft. Apabila pam kembang berubah, dan pemancar berundur  Submersible slurry pump can be widely used in mining, power, metallurgy, coal, environmental protection and other industries to transport abrasive slurry containing solid particles. Seperti pengangkutan kering minyak dalam konsentrator metallurgi, pembuangan abu hidraulik di kilang tenaga panas, batu batuJeneral Escobedo,titik ting boleh dilihat bila memasang pompa slurry.  Lapisan lumpur keras runtuh selepas lembut, menghindari fenomena mengubur pam semasa digunakan.  Selepas meter, penyegelan peralatan tidak dapat menahan tekanan air di kedalaman ini.

label:
5jawapan
Kecuali logam berharga
2Tingkat-- · 2023-08-17 09:13:40

Apabila Jeneral EscobedoQuotat menawarkan mata diskaun untuk aktiviti, hubungi saya apabila ada diskaun

Lihat lagi
Bin Manufacturing Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2023-08-17 10:22:26

Saya sangat suka, saya sangat menyokong, kualiti sangat baik, sama seperti yang diterangkan dalam Jeneral EscobedoQuotat, saya sangat berpuas hati, sangat suka, benar-benar melebihi jangkaan, kelajuan penghantaran sangat cepat, pembungkusan sangat berhati-hati dan ketat, dan perkhidmatan syarikat logistik Sikapnya sangat baik, kelajuan penghantaran sangat cepat, dan saya sangat berpuas hati dengan membeli-belah.

Lihat lagi
Hengyuan Pump Industry Co., Ltd.
4Tingkat-- · 2023-08-17 10:27:09

saya betul-betul minta maaf.

Lihat lagi
pembuatan perasa
5Tingkat-- · 2023-08-17 10:38:38

Jeneral EscobedoQuotat Kualiti sangat baik, saya beli kali kedua, barang bagus, bos sangat baik.

Lihat lagi
Jiu Jiuwu Technology Co., Ltd.
6Tingkat-- · 2023-08-17 10:43:03

Saya rasa ia bagus. Masa saya membelinya, saya melihat komen di komen dan saya membelinya. Apabila saya melihat penghantaran, saya sangat teruja. Selepas Jeneral EscobedoQuotat sampai, saya teruja untuk mencubanya dengan penuh harapan, dan hasilnya cukup bagus!Dan wanita khidmat pelanggan juga sangat baik dan sopan.Puan khidmat pelanggan juga menjawab soalan saya dalam beberapa saat, haha, saya akan membeli semula lain kali.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)