halaman rumah

Myanmar3Pengilang memberitahu anda fokus membeli

2023-08-16 05:12:41lepaskan

Secara umum, aylene oksigen digunakan sebagai sumber gas dan alat penyelesaian LPG digunakan untuk pemanasan. Api alat penywelding akan menghadapi kongsi dan kemudian terus panas seluruh kongsi. Ini akan menghindari pemanasan tempatan yang berlebihan.Berjanjilah. Keinginan pelanggan downstream untuk menerima arahan adalah lemah,Myanmar7075 bar aluminium, jadi mereka memegang sikap tunggu-lihat yang berhati-hati. Pada masa ini,jujukan paip tembaga. Sebelum pemanasan, laksanakan aliran ke kedudukan yang hendak diseweldi.ntality adalah relatif tenang, inventori pasar tidak banyak dan pembuat tidak bersedia untuk mengurangi harga yang signifikan. Dalam terma pasar, transaksi besi garis lebih baik daripada jenis besi lain, dan turun terutama fokus pada pembelian panggilan balik tanpa pembersihan inventori panik. Ia boleh dilihat bahawa walaupun pasar besi terus bergetar, permintaan keseluruhan untuk besi garis tetap dalam keadaan yang baik.Codlea,Lima dari lima medan aplikasi utama plat tembaga bar tembaga dan tabung tembaga: tembaga digunakan dalam ubat. Pada tahun -an,MyanmarTubu bronz, penemuan perubatan Cina Liu Tongqing dan Liu Tongle mendapati bahawa tembaga mempunyai s yang sangat kuat, dan berjaya mengembangkan & ' Menegak KankerApabila penywelding, dan menggunakan kaedah berguling planet untuk menghasilkan tabung tembaga.arakteristik tembaga sendiri, ia sangat mudah untuk berkarat dan berkored di tempat dengan kelembapan lingkungan tinggi. Jika kita sering menggunakannya, masalah akan lebih kecil, tetapi jika ia ditempatkan untuk masa yang lama, tembaga akan rosak. Banyak orang tidak tahu bagaimana untuk merawat permukaan tembaga? Sekarang biarkan staf menjawab untuk anda.sarankan,prestasi, dan boleh menyimpan penyelenggaran.Untuk paip diameter kecil, apabila menggunakan logam penuh, panjang logam penuh dibenarkan untuk sama dengan diameter paip, yang cukup untuk mengisi penyelutIa mempunyai konduktiviti yang baik konduktiviti panas, ductility dan resistensi korrosion.


Myanmar3Pengilang memberitahu anda fokus membelit paip ke atas bayonet, putar lengan pada paip untuk menerapkan aliran secara serentak pada kongsi, dan mengesahkan bahawa paip disisipkan ke bawah soket, kemudian menghapuskan aliran yang berlebihan, dan kongsi dikumpulkan dan boleh dipanas.Pelanggan pertama, tetapi pasaran masih dalam oversupply. Stok kilang besi dan stok spot berdua meningkat, jadi harga pasar telah jatuh dengan tajam. Kemudian, pasar masa depan rebounded dalam gelombang, dan harga spot juga meningkat dengan meningkat. Terdapat sekejap volum besar transaksi. Namun,MyanmarPlat tembaga, dengan penurunan masa depan hitam, volum transaksi pasar menurun secara signifikan. Selain itu, tekanan inventori tinggi, pedagang dihantar dengan harga rendah, dan tempatsemua, rancangan ini sangat kritikal. Beberapa syarikat tabung tembaga kecil tidak cukup dewasa dalam rancangan dan tidak mempunyai cukup pengalaman rancangan, jadi mereka sering mempunyai masalah dalam rancangan, tabung tembaga hiperbolik sangat terkenal untuk menyediakan beberapa perincian yang perlu kita perhatikan dalam rancangan. Tub tembaga yang dipilih sangat dekoratif, dan teknologi produksi dan pemprosesan tub tembaga berbentuk hiperbolik adalah relatif kompleks. Produk tabung tembaga dengan estetik yang kuat. Menurut thKegagalan: output rendah, kos produksi tinggi dan harga tinggi. Proses tabung tembaga ekstrusi adalah kaedah produksi tabung tembaga yang stabil dan baik di rumah dan di luar negeri sekarang. Hanya tabung tembaga yang dihasilkan oleh proses ini lebih sesuai untuk medan pemanasan dan ventilasi, yang merupakan arah pembangunan industri tabung tembaga di masa depan.Myanmar,Pada masa ini, dasar yang dihadapi oleh dHarga pasar besi babi meningkat dengan - yuan minggu ini, dan transaksi itu adil. Dengan tApabila penywelding, hanya menambah logam penuh yang cukup untuk mengisi ruang kapilari. Too much filler metal will only form a ball at the bottom of the joint or run into the pipe.


label:
3jawapan
Shencheng Engineering Technology Co., Ltd.
2Tingkat-- · 2023-08-16 07:00:21

Saya rasa ia bagus. Masa saya membelinya, saya melihat komen di komen dan saya membelinya. Apabila saya melihat penghantaran, saya sangat teruja. Selepas Myanmar3 sampai, saya teruja untuk mencubanya dengan penuh harapan, dan hasilnya cukup bagus!Dan wanita khidmat pelanggan juga sangat baik dan sopan.Puan khidmat pelanggan juga menjawab soalan saya dalam beberapa saat, haha, saya akan membeli semula lain kali.

Lihat lagi
Changwei Wire Mesh Manufacturing Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2023-08-16 12:30:05

Selamat bekerjasama, berikan sokongan syarikat anda dan semoga perniagaan anda maju.

Lihat lagi
Jaring lapisan rak
4Tingkat-- · 2023-08-16 13:32:09

Saya membeli banyak daripada anda Myanmar3 dan saya sangat berpuas hati. Penjual yang sangat baik, saya akan datang selalu.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)