halaman rumah

Nuevo LaredoApa syarikat pemasangan penyimpanan sejukKeperlukan pemeriksaan semasa pemasangan

2023-08-16 04:46:16lepaskan

Judge the operating sound of the compressor, and carefully listen to the operating sound of water pump, cooling tower, compressor, fan and other equipment. In case of abnormal sound, timely warranty is required, so as to avoid greater damage to the compressor due to untimely warranty.Secara umum, pembangunan penyimpanan sejuk adalah untuk memastikan kualiti bangunan dengan isolasi panas ketat, penyegelan, ketepatan dan perlawanan beku.Nuevo Laredo,Selepas permulaan, pertama dengar sama ada bunyi pemampat normal, dan lihat sama ada pemancar dan pemancar sejuk berfungsi secara biasa.Namun, operasi terus jangka panjang tidak dapat diharapkan kepada peralatan penuaan, jadi pemeliharaan yang masuk akal sangat penting.Salam,Penyimpanan sejuk mempunyai ketat air yang baik. Lembung poliuretan yang ketat mempunyai penyorban air rendah, kekebalan penerbangan vapor air yang baik, dan poro foam berada dalam keadaan yang baik dan tidak terhubung satu sama lain. Kadar sel tertutup adalah lebih dari %. Ia adalah bahan foam mikroporous yang padat. permukaan dengan udara lebih padat dan tidak boleh dihidupkan. Ia adalah bahan hidrofob.Gudang bayangan produk adalah lokasi gudang di bawah [UNK] dan matahari tidak boleh lurus. Kemudahan adalah % ~ % kemudahan relatif, dan terdapat keperluan yang sesuai dengan ketat untuk dinding, langit, ventilasi, penyesuaian dan pencegahan epidemi gudang. Sistem pendinginan mengadopsi teknologi elektrik mikrokomputer secara automatik penuh dan tidak perlu bertugas. Ia terutama menyimpan bahan rumput dan alat rumput barat dan Cina, dan boleh mengawasi dan rekod suhu dan kemudahan di kawasan penyimpanan.Namun, jadi pemeliharaan yang masuk akal sangat penting.


Nuevo LaredoApa syarikat pemasangan penyimpanan sejukKeperlukan pemeriksaan semasa pemasanganSelain itu, poliuretan tidak menghasilkan gas yang berbahaya pada suhu tinggi.Gudang atmosfera terkawal terutama digunakan untuk penyimpanan dan pemprosesan buah. Ia boleh menjaga suhu buah rendah di gudang sejuk dan menjadikan masa penyimpanan lebih panjang. Dinding gudang sejuk dipenuhi dengan panel isolasi panas, dan bawah dipenuhi dengan papan cepat untuk mencegah basah dan panas dari luar, Hari ini, kami akan mengambil anda untuk mengetahui beberapa tindakan pencegahan tentang bagaimana untuk menyimpan buah-buahan di dalam penyimpanan sejuk: rawatan penyesuaian sebelum buah-buahan ditempatkan ke dalam penyimpanan sejuk buah-buahan: penyimpanan sejuk perlu disinfeksi sebelum buah-buahan ditempatkan ke dalam penyimpanan sejuk buah-buahan. Sulfur digunakan untuk penyesuaian. Secara umum, kg sulfur boleh digunakan untuk penyesuaian meter kubik, kemudian menggunakan sawdust untuk menyalakan dan menutup pintu dan tetingkap. Jangan buka pintu dan tetingkap dalam dua hari. Volum penyimpanan buah tidak sepatutnya terlalu besar setiap kali. Ia baik jika volum pembelian harian adalah kira-kira %.Jenis panel gudang beku cepat: piring baja plastik warna, piring baja garam, piring baja stainless steel, aluminum terbentuk dll.Persekitaran pemeriksaan,Pembangunan penyimpanan sejuk kecil digunakan secara luas dalam kehidupan, dll. kerana penyimpanan sejuk digunakan secara luas industri memproduksi, anda tahu penyimpanan sejuk? Especially the construction process and steps of cold storage. Memahami proses pembinaan dan langkah penyimpanan sejuk adalah berguna untuk semua pautan penyimpanan penyimpanan sejuk.Sebenarnya, ada beberapa kemampuan pemasangan unik bila memasang penyimpanan sejuk? Penyimpanan sejuk yang dipasang mengikut kemampuan ini sering pendek dalam kesan dan kualiti, dan kemampuan pemasangan khusus penyimpanan sejuk juga akan membuat beberapa perkenalan relatif terperinci untuk anda dalam artikel berikut. Apabila memasang penyimpanan sejuk, menurut tinggi penyimpanan sejuk, membuat lubang di tengah papan pengisihan, dan ketat bahagian besi sudut sehingga ada lubang di papan pengisihanBahan masak dan makanan yang disediakan dalam gudang beku-cepat mengandungi sejumlah lemak, protein dan lambat. Kewujudan bahan-bahan nutrisi ini akan membuat bentuk dan bakteria mendarab dan tumbuh dalam jumlah besar. Untuk melakukan pekerjaan yang baik dalam pengurusan higiene kawasan sejuk dan memastikan kualiti pendinginan makanan dan memasak bahan-bahan mentah, perlu melakukan penyesuaian higiene kawasan sejuk secara biasa.


Nuevo LaredoApa syarikat pemasangan penyimpanan sejukKeperlukan pemeriksaan semasa pemasanganKita perlu melaksanakan pemeliharaan biasa dan pemeliharaan sehari-hari, pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pemasangan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan, kuantiti besar, kualiti yang baik dan harga rendah, perlahan api - Waterproof - perlahan suhu tinggi,Nuevo LaredoPembuat pemasangan penyimpanan sejuk, kuat dan kekal, selamat dan dipercayai, dan menyimpan kadar operasi kompressor.Konsultasi bebas,Penyelesaikan asid boleh digunakan untuk pembuangan mold dan penyesuaian gudang beku cepat.Kerana eksposisi angin dan matahari jangka panjang mudah menyebabkan penuaan garis, sirkuit pendek, kebocoran dan kemalangan lain; Selepas gudang penyimpanan segar dipasang dan disambung, perlu memulakan dan nyahpepijat gudang penyimpanan segar, dan menyesuaikan nilai gudang penyimpanan segar kepada suhu yang sesuai; Unit pemasangan gudang penyimpanan segar perlu menyediakan kepada pengguna gudang penyimpanan segar pelatihan pengetahuan bagaimana menggunakan dan mengendalikan gudang penyimpanan segar, serta beberapa pelatihan selepas jualan.Lampu di gudang tidak menyala. Sila semak sama ada suis gagal dan sama ada lampu rosak. Matikan bekalan kuasa semasa memasang lampshade dan perhatikan lampu yang tidak bergerak air.Nuevo Laredo,Segmen reka storan sejuk: beberapa sekatan yang berbeza akan dirancang secara rasional dan dibahagi mengikut tujuan dan suhu. Contohnya: bilik pemprosesan, bilik pengisihan, bilik sejuk, saluran, platform pembuatan,Nuevo LaredoRalat storan sejuk dan pembuat pemasangan, dll.Di mana anda perlu membina peti sejuk, saiz peti sejuk atau kapasiti penyimpanan (saiz kapasiti penyimpanan, ton, meter kubik,Nuevo LaredoPetikan untuk pemasangan penyimpanan sejuk kecil, bingkai, kotak); Produk apa yang disimpan dalam penyimpanan sejuk yang dibina? Suhu penyimpanan sebenar, masa penyimpanan dan suhu tetapan boleh dinyatakan oleh peraturan khusus; Jika penyimpanan sejuk anda menjadi lebih besar, anda perlu menguasai volum penyimpanan individu anda, suhu barang masuk dan keluar dari gudang, frekuensi pembukaan dan menutup pintu, dll. Jika ini jelas ia adalah pemilihan bahan-bahan mentah, seperti pemampat pendinginan, unit pendinginan, peminat pendinginan industri / slot paip, bahan-bahan pengisihan panas, pendingin, pintu, suhu dan peralatan pendinginan lain.Dengan pembangunan masa, peranti pendinginan semakin umum. Semua aspek kehidupan tidak dapat dipisahkan dari penggunaannya. Keluarga juga akan dilengkapi dengan beberapa peranti pendinginan sederhana. Untuk peranti pendinginan seperti penyimpanan sejuk, penting untuk memilih bahan dengan pengisihan panas yang baik. Penyimpanan sejuk adalah pemilihan bahan yang lebih baik, dan penghasil perlu menangkap titik kuncinya dalam proses produksi penyimpanan sejuk.

label:
3jawapan

Nuevo LaredoApa syarikat pemasangan penyimpanan sejuk Sangat bagus, tetapi syarikat logistik lebih perlahan, tetapi produknya sangat bagus, o(∩_∩)o...

Lihat lagi
Penyelenggaraan paip dan kemudahan sokongan
3Tingkat-- · 2023-08-16 12:35:38

Kualiti sangat baik, betul-betul sama dengan penerangan penjual, sangat berpuas hati, sangat suka, benar-benar melebihi jangkaan, kelajuan penghantaran sangat cepat, pembungkusan sangat berhati-hati dan ketat, sikap perkhidmatan syarikat logistik sangat baik, kelajuan penghantaran sangat cepat, dan saya sangat berpuas hati sekali membeli-belah.

Lihat lagi
gather co., ltd.
4Tingkat-- · 2023-08-16 13:13:10

Nuevo LaredoApa syarikat pemasangan penyimpanan sejukKualitinya bagus, benar-benar di luar jangkaan, dan kelajuan penghantaran sangat pantas.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)