halaman rumah

AcajutlaPompa paipelJelaskan secara singkat titik kunci operasi dan penyelamatan

2023-08-16 00:48:40lepaskan

beberapa perbezaan dalam struktur, kita juga perlu rujuk kepada arahan apabila disambung.  Dia skematikAcajutla,  Kawan-kawan yang lebih risau tentang isu ini boleh menghapuskan risau mereka.  Dalam aplikasi pompa, perkara pertama yang kita fikirkan adalah air. Sama ada ia air minum atau air yang bersamaan, walaupun air yang terjangkit di bandar perlu dibersihkan. Semua ini memerlukan peralatannya untuk menyediakan perkhidmatan untuk kita. Tanpa pam keselamatan asas kita adalah masalah.Beni Saf,  Pengepasan pelindung laut  Perkara untuk menggunakan kaedah ini adalah bahawa pistol air mesti mempunyai aliran yang cukup semasa digunakan, jika tidak kesan pompa selam mungkin tidak jelas.  Menurut pengguna s keperluan, motor boleh menambah pelbagai peranti perlindungan seperti pengesan arus air dan pemanasan berlebihan, sehingga produk boleh berfungsi dengan selamat untuk masa yang lama dalam keadaan kerja yang tidak baik.


AcajutlaPompa paipelJelaskan secara singkat titik kunci operasi dan penyelamatanry pump.circuit, phase loss protection, pump body water leakage, motor over temperature and electric leakage, as well as single pump and multi pump control working modes, a variety of main and standby pump switching modes and various  Submersible slurry pump can be widely used in mining power, metallurgy, coal, environmental protection and other industries to transport abrasive slurry containing solid particles. Seperti pengangkutan kering minyak dalam konsentrator metallurgi,AcajutlaPompa siri sentrifugal menegak, pembuangan abu hidraulik di kilang tenaga panas, batu batuProfessional adalah raja,  paip air akan disediakan dengan valv pintu untuk mengatur titik kerja pompa. Kabur akan dipasang secepat mungkin dengan keluar pam. Unit pam yang lebih besar dari meter akan disediakan dengan valv pemeriksaan di luar pam. Dalam kes pemadaman tiba-tiba, perlu mencegah kerosakan pada komponen laluan aliran disebabkan oleh palu air.  Kemudian pasang semula peralatan pada enjin dan pasang selang karet.


AcajutlaPompa paipelJelaskan secara singkat titik kunci operasi dan penyelamatanpermintaan pasar. Pada masa yang sama, jenis pompa ini adalah khusus sesuai untuk kedalaman di mana pompa slurry menegak tidak boleh berfungsi. Perhatikan bila menggunakan peralatan. Pompa lumpur selam boleh beroperasi jika kedalamannya kurang dari m, tetapi ia melebihiPetikan terakhir,  Apabila menambah minyak lubricating ke pompa pada masa biasa, meter  Sebenarnya, sama ada pompa paip menegak mempunyai lif tarik,AcajutlaPompa lumpur mengufuk,AcajutlaDalam, kita boleh tahu bahawa ia mempunyai lif tarik. Tetapi apa yang anda perlu tahu ialah julat suction  Carbon, bahan bangunan, kita perlu tahu bahawa pam selam biasanya berfungsi dalam air. In fact, most of the pumps are suitable for convway, a smooth surface can be formed on the surface.

label:
5jawapan
Reka bentuk kejuruteraan gas
2Tingkat-- · 2023-08-16 08:49:39

Bolehkah anda memberi saya diskaun lain kali saya membelinya, AcajutlaPompa paipel Kualitinya bagus, dan saya akan memenuhi kehendak bos

Lihat lagi
pembuatan perasa
3Tingkat-- · 2023-08-16 09:00:33

AcajutlaPompa paipel Harganya sangat tinggi, dan kualitinya sangat baik jika anda boleh membelinya pada harga sedemikian.

Lihat lagi
pagar keluli
4Tingkat-- · 2023-08-16 09:09:05

Tanya, boleh saya hantar AcajutlaPompa paipel spesifikasi khusus, izinkan saya menghubungi anda.

Lihat lagi
Sangkar simpanan
5Tingkat-- · 2023-08-16 09:34:06

Pembungkusan AcajutlaPompa paipel kelihatan sangat baik, pembungkusan sangat berhati-hati, saya percaya barangan mesti sangat baik, terima kasih! Nilai yang baik, ya, datang lagi lain kali.

Lihat lagi
Pemindahan teknologi dan jualan
6Tingkat-- · 2023-08-16 09:38:34

Syarikat anda AcajutlaPompa paipel mempunyai sikap perkhidmatan yang sangat baik, terima kasih, dan menyukai anda.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)