halaman rumah

StrakoniceAdakah pengubah jenis kering mempunyai peminatModel pembangunan perniagaan perlu diubah

2023-08-15 02:53:45lepaskan

Proses penghasilan pengubah jenis kering sangat proses, dan mesti secara teknikal sebagai pilar tertentu. Hanya dengan cara itu prestasi pengubah jenis kering akan lebih stabil. Apa proses penghasilan umum dan langkah pengubah jenis kering?Keras besi pengubah kuasa terbuat dari kerusi ferrit tergulung panas berkualiti tinggi, yang dikumpulkan pada antaramuka berbilang langkah darjah. Permukaan ditutup dengan penutup kabel melekat resin epoksi, yang menentang kerosakan dan kerosakan,StrakonicePiawai terakhir untuk pengubah jenis kering,StrakonicePerkenalan kepada pengubah yang ditenggelamkan minyak, dan mempunyai pengisihan bunyi dan pengurangan bunyi.Strakonice,Isolasi antara lembaran besi silikon rosak, menghasilkan pemanasan dan mencair inti besi;Cora gantung pengubah jenis kering adalah bahagian pentingDallas,Syarikat pengubah minyak terjunMasalah umum pengubah tapak pengubah kuasaPermukaan flange tidak sama, bolt ketat terlepas,StrakoniceRated current of 1600KVA box transformer, dan proses pemasangan dan pemprosesan salah, sehingga bolt tidak ketat dengan baik, menghasilkan kebocoran minyak.


StrakoniceAdakah pengubah jenis kering mempunyai peminatModel pembangunan perniagaan perlu diubahPengubah terbenam minyakApabila bahan pengasingan peralatan elektrik terlalu panas, gas sekeliling akan menyebabkan sejenis bau. Bau seperti ini boleh dibau oleh staf patrol biasa. Apabila anda mencium bau seperti itu semasa pemeriksaan biasa anda perlu memeriksa dengan hati-hati peralatan dan bahagian sehingga anda mengetahui sebab.Core pengubah enjin kuasa kVA Bahagian plastik dipilih di tengah-tengah kalung dan koil elektromagnetik untuk menjaga koil elektromagnetik dalam keadaan kalung yang stabil untuk mengurangi bunyi.projek,Sebab api dalam pengubah kuasaDalam keadaan biasa, operasi sebenar pengubah yang ditenggelamkan minyak akan dilakukan oleh staf pengurus operasi di lokasi dan pemeliharaan. Dalam satu minggu dari operasi yang tersambung dengan grid, staf pengurus operasi dan pemeliharaan akan meningkatkan julat pemeriksaan keselamatan pengubah, dan segera berkomunikasi dan menghubungi staf projek di lokasi dalam kes mana-mana masalah, untuk memastikan operasi yang boleh dipercayai dan stabil mesin dan peralatan.Apabila pengubah keluar dari fasa, jika fasa kedua diblokir, masih tiada bunyi apabila fasa kedua dihantar, dan terdapat bunyi apabila fasa ketiga dihantar; Jika fasa ketiga diblokir, seperti dalam kes fasa kedua. Ada tiga alasan untuk kekurangan fasa:


StrakoniceAdakah pengubah jenis kering mempunyai peminatModel pembangunan perniagaan perlu diubahOperasi pengubah tenggelam minyakpakej,Pengubah kuasa adalah pengubah fasilitas sokongan idealisasi untuk kabinet tengah dan kabinet tegangan tinggi pada tahap ini, kita mempunyai pemahaman tertentu tentang panjang gelombang optik pengubah yang ditenggelamkan minyak.Strakonice,Alasan utama ialah kualiti penyeludupan penyeludupan listrik adalah lemah, terdapat penyeludupan kosong, penyeludupan terbuka, lubang jarum, lubang pasir dan kekurangan lain dalam penyeludupan. Penukar minyak mudah ditutup dengan serbuk penyeludupan dan cat apabila meninggalkan kilang, dan bahaya keselamatan yang berpotensi terdedah selepas operasi. Selain itu, getaran induksi elektromagnetik akan memecahkan penyeludupan listrik dan menyebabkan kebocoran.Sebab api dalam pengubah kuasaTerlalu muatan jangka panjang pengubah kuasa akan perlahan-lahan menyebabkan pemanasan dan pengisahan penuaan koil solenoid, yang menyebabkan sirkuit pendek diantara koil, sirkuit pendek dua warna atau sirkuit pendek di tanah, yang menyebabkan pengubah kuasa menyalakan. Oleh itu, kekuatan pemampatan insulasi pengubah kuasa akan diuji sebelum pemasangan dan operasi, dan muatan berlebihan tidak dibenarkan dalam keseluruhan proses operasi.

label:
6jawapan
zengfu trading co., ltd.
2Tingkat-- · 2023-08-15 10:05:57

Saya terlalu sibuk kebelakangan ini, sudah terlambat untuk mengesahkan, StrakoniceAdakah pengubah jenis kering mempunyai peminat sangat baik, seperti bos.

Lihat lagi
Pelancongan masuk
3Tingkat-- · 2023-08-15 10:12:18

Jarang beli StrakoniceAdakah pengubah jenis kering mempunyai peminat, saya nampak kedai macam ni. Harga sangat berpatutan, servis pun sangat baik, barang pun bagus. Bagi komen yang bagus. Kali ni saya galakkan.

Lihat lagi
Pemasangan kemudahan mengecas kereta
4Tingkat-- · 2023-08-15 10:32:20

Saya akan membelinya pada masa hadapan StrakoniceAdakah pengubah jenis kering mempunyai peminat dan saya akan datang kepada anda lagi. Terima kasih bos, berikan saya komen yang baik. Saya sayang awak bos. Terima kasih!

Lihat lagi
Susu formula bayi yang lain
5Tingkat-- · 2023-08-15 11:07:14

StrakoniceAdakah pengubah jenis kering mempunyai peminat Kualiti pada harga ini adalah nilai terbaik untuk wang

Lihat lagi
Melaleuca
6Tingkat-- · 2023-08-15 11:08:17

StrakoniceAdakah pengubah jenis kering mempunyai peminat Not bad, harga berbaloi-baloi, betul-betul.

Lihat lagi
Yunjia Information Technology Co., Ltd.
7Tingkat-- · 2023-08-15 11:52:47

Ia sangat selesa untuk berurus niaga dengan anda. Bertanggungjawab, serius, StrakoniceAdakah pengubah jenis kering mempunyai peminat juga baik, saya mesti memberi anda komen yang baik. Mengharapkan kerjasama seterusnya, saya ucapkan selamat kepada Rijin Doujin!

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)